Nieuwe website

Als u al eerder onze website bezocht heeft, dan ziet u nu een hele nieuwe website

Wij hebben nu de mogelijkheid om wat interactiever te worden en deze nieuwspagina is er een onderdeel van.

Hier zullen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen het Dierenhotel. Dit zal de aankomende tijd best wat zijn want we gaan verbouwen. In een ander nieuwsitem zullen we hier verder op in gaan.

We hopen dat u net zo veel plezier beleeft aan de nieuwe site en ook eens geregeld een kijkje komt nemen om op de hoogte te blijven. Mocht iets nog niet goed functioneren dan hopen wij dat u ons op de hoogte wilt brengen hiervan, zodat wij het meteen aan kunnen pakken.

Het Dierenhotel Lelystad Team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *